Referenser

Vi har genomfört evenemang av olika slag. Vi önskar att kunden ger oss ramar varefter vi förverkligar evenemanget efter kundens önskan. Vi står till tjänst även vid idéskedet. Vi tar gärna ansvar över hela evenemangsprocessen – vi tar hand om alla arrangemang med yrkeskunskap och gedigen erfarenhet.

Då jag arbetade utomlands på en kongressbyrå arrangerade jag kongresser, mässor och därtill relaterade tillställningar i Centrala Europa (främst Prag, Wien och Budapest). I Finland har jag jobbat vid en internationell evenemangsarena där jag har ansvarat för arrangemangen för hundratals olika publikevenemang och privata tillställningar. Dessutom har jag varit med och förverkligat stora internationella produktioner (sport, mässor, produktlanseringar, bolagsstämmor, olika shows, konserter osv).

Nedan några exempel på tillställningar som vi har arrangerat den senaste tiden:

Bröllopsfest i ”tropiska” Helsingfors; mötes- och rekreationsdag i Åbolands skärgård; utbildnings- och motivationsdag för personalen; 30-års jubileumsfest för ett internationellt flygbolag o.s.v.

”Bröllopet firades i ett tropiskt växthus där en samoansk dansgrupp tog emot gästerna enligt samoanska traditioner. Kvällens program var spännande med bl.a. dans och underhållning. Den tropiska maten var läcker och fick lovord. Även de färggranna tropiska drinkarna väckte uppmärksamhet i den vackra miljön. De utländska gästerna beundrade den trevliga stämningen i tropiken.”

”Mötet arrangerades i havsnära omgivning i den vackra skärgården. Möteslokaliteterna och arrangemangen berömdes. Efter det officiella programmet åkte gruppen omkring med båt och fiskade. Därefter fördes gruppen till en öde ö där en läcker laxsoppa och andra skärgårdsläckerheter väntade.”

”I ett företag där majoriteten av de anställda är kvinnor var nyckeln till framgång effektivt teamarbete. Personalen motiveras och dess färdigheter till bra teamarbete förbättrades med hjälp av olika lagsportsaktiviteter. Var och en lärde mer om sig själv, sina medarbetare och sitt team. Dagen avslutades med god mat och program i trevlig samvaro.”

”30-års jubileumsfest av ett internationellt flygbolag väckte positiv uppmärksamhet. Företagets ledning samt representanter från olika delar av Europa hade anlänt till Helsingfors för att fira evenemanget. Programmet var mångsidigt och omgivningen fin. Ett högklassigt band från Wien spelade klassisk musik och underhöll gästerna. Efter kvällens program dansade gästerna till rytmerna av ett känt cover-band och stortrivdes fram till morgontimmarna.”