Suositukset

Olemme toteuttaneet todella erityyppisiä tapahtumia. Toivomme asiakkaan antavan meille raamit, jonka jälkeen toteutamme tapahtuman tämän toiveiden mukaan. Halutessanne autamme myös tapahtuman ideoinnissa. Otamme mielellämme vastuun koko tapahtumaprosessista - hoidamme kaikki järjestelyt ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella.

Ulkomailla kongressitoimistossa työskennellessäni järjestelin kongresseja, messuja sekä niihin liittyviä tapahtumia Keski-Euroopassa (Praha, Wien, Budapest). Suomessa olen työskennellyt kansainvälisessä tapahtumapaikassa, jossa olen järjestänyt satoja erilaisia yleisötapahtumia ja yksityistilaisuuksia sekä ollut mukana toteuttamassa suuria kansainvälisiä produktioita (urheilutapahtumat, messutapahtumat, tuotelanseeraukset, yhtiökokoukset, showt, konsertit jne).

Tässä muutamia esimerkkejä viime aikoina järjestämistämme tapahtumista:
Trooppinen hääjuhla Helsingissä; rakennusyrittäjän kokous- ja virkistyspäivä Turun saaristossa; henkilöstön koulutus ja motivointipäivä; kansainvälisen lentoyhtiön 30-vuotisjuhla Suomessa jne.

Trooppinen hääjuhla Helsingissä
"Hääjuhlan tapahtumapaikkana oli trooppinen kasvihuone, jossa Samoalainen tanssiryhmä otti vieraat vastaan samoalaisella tervetulotervehdyksellä. Jännittävän ohjelman ja tanssien jälkeen illalla nähtiin myös saamelaismusiikin tahdissa tanssiva tulennielijä. Trooppinen ruoka oli todella herkullista ja tropiikin värikkäät drinkit saivat myös huomionsa kauniissa paratiisimaisessa ympäristössä. Ulkomaiset vieraat olivat haltioissaan saadessaan tutustua trooppiseen Helsinkiin."

Rakennusyrittäjien kokous- ja virkistyspäivä Turun saaristossa
"Saaristossa päästiin heti merihenkiseen tunnelmaan ja kokous sujui loistavasti. Kokoustilat ja järjestelyt saivat kiitokset. Virallisen osuuden jälkeen ryhmä ajeli veneellä ja kalasteli. He ihailivat saariston kaunista luontoa, jonka jälkeen ryhmä vietiin autiolle saarelle, jossa heitä odotti valmiina maittava ja herkullinen lohisoppa ja muita saariston herkkuja sekä asiaan kuuluvat juomat."

Henkilöstön koulutus ja motivointipäivä
"Naisvaltaisen yrityksen menestyksen avain oli tässä tapauksessa tehokas tiimityöskentey. Näin ollen henkilökuntaa motivoitiin ja perehdytettiin tiimityöhön joukkueurheilun parissa. Lopuksi heidät palkittiin hyvällä ruoalla sekä vauhdikkaalla ja vähän mystiselläkin ohjelmalla. Tapahtumassa opittiin itsestä ja tiimistä vielä hieman enemmän."

Kansainvälisen lentoyhtiön 30-vuotisjuhla Suomessa
"Kansainvälisen lentoyhtiön 30-vuotisjuhla Suomessa sai arvoistaan huomiota. Lentoyhtiön johto ja edustajat olivat tulleet ympäri Eurooppaa juhlistamaan merkkipäivää Helsinkiin. Ohjelma ja puitteet olivat hienot sekä monipuoliset. Korkeatasoinen klassisen musiikin rock-henkinen tyttötrio oli tullut Wienistä vieraita viihdyttämään. Loppuillan värikkään ohjelman jälkeen kutsuvieraat viihtyivät tanssien nimekkään cover-bändin musiikin tahdissa aina aamutunneille asti."